Zoeken
  • Bostuinonderhoud.nl

Hakselaar Huren

Bijgewerkt: 26 nov 2020

Wilt u een hakselaar huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over twee zelfregulerende hakselaars.


Met deze houtversnipperaars kunnen we gesnoeide materialen verwerken. Deze kunnen takken en kleine bomen tot 8 of 12 cm dikte versnipperen. Dit bespaart tijd, maar ook scheelt het enorm veel transportvolume.


Waar u wellicht snoeiwerk en hout afval overweegt af te voeren in een afvalcontainer van 10m3, doen wij dit op een aanhanger. Ook kunnen we het materiaal ter plaatse gereedmaken voor hergebruik in uw bos tuin.


ABM systeem

Het abm systeem heeft een regelbare invoersnelheid van de houttoevoer. De machine trekt dus zelf het hout naar binnen. Zo kunnen we grote volumes snoeiafval verwerken.


Veiligheidsschild

Onze mensen worden door het veiligheidsschild beschermd. Deze bevindt zich in een grote invoertrechter zodat het breed vertakte snoeihout niet komt vast te zitten.


Capaciteit

Nadat het werk is voorbereid kunnen we 6m3 / uur verwerken. Dit geldt voor beide machines. Deze capaciteit zorgt ervoor dat zelfs de grootste berg snoeiafval binnen afzienbare tijd is verdwenen. Ook is het prettige gevolg dat de geluidsbelasting voor de omgeving zo kort mogelijk is.


Woest terrein

Onze grootste hakselaar is zelfrijdend. We zetten deze in voor woest terrein met hellingen en zijn dan niet afhankelijk van een breed pad.


Gebruik en verhuur van de hakselaar


Wij verhuren onze hakselaars altijd met inzet van een van onze eigen mensen omdat het geen eenvoudige machines zijn.


Bij onoordeelkundig gebruik valt deze namelijk in storing en moet die ter plaatse worden verholpen. Bovendien is het gebruik niet zonder gevaren. Daar zijn de juiste gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor nodig.


Heeft u het snoeiwerk zelf al gedaan, dan komen we graag bij u langs om het snoeiafval vakkundig voor u te verwerken.


Voor meer informatie over onze inzet en een prijsopgave kunt u ons even bellen op telefoonnummer 026-840 1767 026-8401767
14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Abonnement en beheer

Voor het beheer en onderhoud van de bos tuinen van onze klanten hebben wij een flexibel abonnement ontwikkeld. Dit houdt rekening met de diversiteit van alle verschillende tuinen. Ons stelt het in st

Vergunning voor het kappen van bomen

Ook wij hebben gewoon een vergunning nodig voor het kappen van de bomen in uw tuin. Deze kapvergunning is tevens vereist als wij een boom heel grondig moeten snoeien, bijvoorbeeld door een kruin te ve

 

026-8401767

  • Facebook

©2020 by BosTuin Onderhoud Gelderland