Projecten en vacatures

Wij zijn toegewijd aan onze klanten en projecten, en we zijn blij om onze diensten te kunnen uitbreiden zodat deze aan hun verwachtingen voldoen. Wij leveren maatwerk in grote tuinen, en met oog voor detail. Ondersteuning kunnen we prima gebruiken, dus reageer gerust.

Gemeenschapstuin

Gemeenschapstuin

Als vervanging van de welbekende volkstuinen waarin ieder zijn eigen moestuin bewerkte, helpen wij beheerders om het gebied om te zetten in een mooie grote gemeenschapstuin. Deze is zeker ook geschikt voor bewoners van appartementen. We zijn erg trots op ons sociale concept voor de toekomst. Als u dit ziet zitten maken we graag een persoonlijk voorstel voor u.

Schermafbeelding 2021-04-17 om 15.41.29.

Vacature Boomverzorger

Werk je graag aan bomen en boomclusters? Door naderend pensioen zijn wij op zoek naar een junior boomverzorger die ervoor zorgt dat de bomen gezond en in optimale conditie blijven. Jij geeft advies over de verbetering van groeiomstandigheden van bomen. Wil je zzp'er blijven, dan kun je ook contact met ons opnemen. ETW opleiding is een pre.

Stuur ons je CV en we nemen contact op.

engelse tuin.png

Engelse Tuin

Een van onze specialismen is de Engelse tuin, die zich kenmerkt door privacy, schaduw en die een weldaad is van bomen, bloemen en planten.


En natuurlijk krijgt u daar een gazon bij waar de golfclub jaloers op is. De tuin is erg onderhoudsvriendelijk en welness elementen passen er prima bij.

thaise tuin.png

Thaise Tuin

Een van onze aankomende projecten in Limburg is momenteel de Thaise tuin van een van onze klanten. Ook dit is een weldadige tuin met veel bloemen en bomen.


Dus ook als u tot een van de reislustige Nederlanders behoort die het buitenlandse gevoel naar huis wil halen, kunt u prima bij ons terecht.